• maandag: 08:00 - 17:30
  • dinsdag: 08:00 - 17:30
  • woensdag: 08:00 - 17:30
  • donderdag: 08:00 - 17:30
  • vrijdag: 08:00 - 17:30
  • zaterdag: 08:00 - 14:30
  • zondag: Gesloten

  Let op: Tussen 12.30 en 13.00 lunchen wij en zijn wij niet bereikbaar.

  Vandaag geopend tot 17:30
 • +31 (0)527652190
 • info@konag.nl
 • Whatsapp
Toon Filters

Sorteren

Filters

Ifor Williams paardentrailer

Ifor Williams paardentrailer aanschaffen bij Konag aanhangwagens? Dit merk maakt sinds 1958 paardentrailers en staat bekend om trailers van vooraanstaande kwaliteit, maar ook om betrouwbaarheid, duurzaamheid en flexibiliteit. De modellen die wij aanbieden zijn standaard rijk uitgerust, maar kunnen indien u dat wenst worden uitgebreid met allerlei extra opties. Hierbij kunt u onder andere denken aan bijvoorbeeld een HD camera, een SCM gekeurd disselslot of prachtige diamond velgen. Bekijk de paardentrailers van Ifor Williams uit ons assortiment en neem contact op voor meer informatie, of bezoek ons showterrein in Nagele. We vertellen graag meer over de mogelijkheden van een Ifor Williams paardentrailer.

Pagina 1 van 1 - 9 resultaten
Aanbieding Ifor Williams HB511 binnenzijde paardentrailer

Ifor Williams HBX511 2 paards paardentrailer

Ifor Williams HB511 binnenzijde paardentrailer

Ifor Williams HBX 511 2 paards paardentrailer met zadelkamer

Aanbieding Ifor Williams HB511 binnenzijde paardentrailer

Ifor Williams HBX506 2 paards paardentrailer

Aanbieding Ifor Williams HB511 binnenzijde paardentrailer

Ifor Williams HBX506 2 paards paardentrailer met zadelkamer

Ifor Williams HB511 binnenzijde paardentrailer

Ifor Williams HBX403 1,5 paards paardentrailer

Ifor Williams HB403 1,5 paardstrailer

Ifor Williams HB403 1,5 paards trailer

Ifor Williams HB 506 paardentrailer

Ifor Williams HB506 2 paards trailer

Aanbieding Ifor Williams HB511 binnenzijde paardentrailer

Ifor Williams HB511 2 paards paardentrailer

Ifor Williams HB511 binnenzijde paardentrailer

Ifor Williams HBE506 2 paards paardentrailer

 • Maatwerk aanhangwagens
  Eigen productie Maatwerk mogelijk
 • Konag aanhangwagens
  > 500 aanhangwagens Uit voorraad leverbaar
 • Konag showterrein
  > 10.000㎡ Showterrein
 • Aanhangwagens centraal gelegen
  Centraal gelegen In Nederland
 • Veilig online betalen
  Veilig online betalen Met iDeal en Mister Cash

Verschillende types

Er bestaan Ifor Williams paardentrailers in verschillende modellen. We maken onderscheid tussen de trailers uit verschillende series van Ifor Williams, waaronder uit de HBX, HBE en HB serie van Ifor Williams. De paardentrailers uit deze Ifor Williams series zijn in verschillende maten leverbaar en zijn zeer rijk uitgerust.

HBX serie

De paardentrailers uit de HBX serie van Ifor Williams zijn verkrijgbaar in verschillende maten en beschikken over een gestroomlijnde aluminium body en vele mogelijkheden, waaronder het openen van de achterklep als scharnierende deur. Bovendien zijn de zijkanten en vloer volledig gemaakt van aluminium planken, waardoor de trailer licht van gewicht is. Daardoor is de trailer gemakkelijk te trekken.

HBE serie

De paardentrailers uit de HBE serie zijn in één formaat leverbaar, namelijk de 506. De desbetreffende trailer is zo ontworpen dat hij sterk, maar toch licht is. Zo zijn de vloer, zijwanden en achterklep vervaardigd uit aluminium. Doordat de aluminium achterklep en de zijwanden over een gladde afwerking beschikken, is de paardentrailer gemakkelijk te onderhouden. De HBE506 heeft een traditionele vormgeving en heeft geen voorlosser. Deze 2 paards trailer wordt standaard geleverd met een scharnierende deur-klep combinatie, maar is naar wens uit te breiden met allerlei accessoires. p>

HB serie

De HB serie bestaat uit paardentrailers met een robuuste opbouw. Deze trailers beschikken over optimaal comfort en veiligheid voor de paarden. De paardentrailers uit deze serie beschikken over een aluminium bodem. Alle modellen zijn voorzien van kleine zijramen , waardoor er daglicht in de trailer valt. De Ifor Williams HB serie is standaard uitgevoerd met een voorklep . De trailer kan worden voorzien van een vaste zadelkamer waarbij de voorlosser komt te vervallen. In deze serie vindt u een 1,5 paards, en tweemaal een 2 paards trailer.

Naar wens uit te breiden

Iedere Ifor Williams paardentrailer is standaard van vele gemakken voorzien, maar kan indien gewenst worden uitgebreid. Op deze manier kunt u zelf de paardentrailer naar wens samenstellen. Zo kunt u ervoor kiezen om de trailer uit te breiden met bijvoorbeeld een HD camera, zodat u de paarden in de paardentrailer ten alle tijde goed in de gaten kan houden. Uiteraard zijn er meer uitbreidingsmogelijkheden. Neem gerust contact op voor meer informatie, of breng een bezoek aan ons showterrein in Nagele. Daar kunt u de vele aanhangwagens bewonderen.

Konag Aanhangwagens

Naast paardentrailers, vindt u in het assortiment van Konag aanhangwagens verscheidene andere aanhangwagens. Van een bakwagen tot een kipper, bloemenwagen, een autotransporter en een gesloten aanhanger. Deze aanhangwagens uit ons aanbod zijn nieuw of tweedehands en zijn van hoge kwaliteit. Doordat wij de productie in eigen beheer hebben, zijn we in staat om bepaalde aspecten naar wens aan te passen.

Vraag informatie aan over een Ifor Williams paardentrailer

Paardentrailer kopen van Ifor Williams? We verkopen vele verschillende paardentrailers van Ifor Williams. Bekijk de trailers uit ons aanbod en neem contact op voor meer informatie over een bepaalde paardentrailer, of breng een bezoek aan ons showterrein in Nagele. Daar kunt u de verschillende paardentrailers bekijken en advies ontvangen van onze medewerkers. Ons showterrein is centraal gelegen, waardoor we vanuit het hele land goed bereikbaar zijn.

Uiteraard kunt u voor het inwinnen van meer informatie ook contact opnemen. Zo kunt u bellen naar +31 (0) 527 652 190 of e-mailen naar info@konag.nl.

Wat maakt Ifor Williams zo bijzonder?

Ifor Williams is een Brits merk dat al 60 jaar marktleider is op het gebied van aanhangwagens. Het bedrijf staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande aanhangers en trailers met een Britse signatuur. Ifor Williams ontwerpt en produceert voor het grootste deel hun onderdelen zelf, denk aan assen, chassis en dergelijke. Hiervoor worden de nieuwste technieken gebruikt, waaronder parabolische bladvering en volledig computergestuurde lasers. Verder streeft het merk naar een sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk product.

Welke Ifor Williams aanhangers heeft Konag in het assortiment?

Konag heeft verschillende modellen aanhangwagens van Ifor Williams in het assortiment. We beschikken over Ifor Williams trailers, gesloten aanhangwagens, paardentrailers, diepladers, machinetransporters, autotransporters en kippers. De volgende typen aanhangers zijn te vinden in ons assortiment:

Neem contact op als u meer informatie wilt ontvangen over een van bovenstaande Ifor Williams aanhangwagens. Veel van deze aanhangwagens zijn direct uit voorraad leverbaar.

Welke paardentrailer serie van Ifor Williams is de beste?

Ifor Williams heeft onlangs de HBX serie uitgebracht, deze serie biedt het hoogste niveau op het gebied van comfort en is stijlvol vormgegeven. De Ifor Williams trailers beschikken over een gestroomlijnde aluminium opbouw, de zijkanten en vloer zijn volledig gemaakt van aluminium planken en er zijn veel nieuwe functies toegevoegd ten opzichte van het HB model. Het HBX assortiment bestaat uit 2 paards trailers en 1,5 paards trailers. De Ifor Williams HB serie is tevens verkrijgbaar bij Konag.

Kan een Ifor Williams paardentrailer uitgebreid worden met extra accessoires?

Een Ifor Williams paardentrailer kan bij Konag worden uitgebreid met diverse accessoires. De trailer is standaard voorzien van: aluminium bodem, volledig gelast chassis, onafhankelijke bladvering, trapbescherming op de zijwanden, polyester dak welke voorzien is van versteviging, afsluitbaar gedeelte boven de achterklep, in hoogte verstelbare borst- en bilstangen, binnenverlichting, neergaande klep voorzien van rubber op de klep en een onderhoudsvrije opbouw.

U kunt uw paardentrailer naar wens samenstellen. Voorbeelden van uitbreidingsmogelijkheden zijn: SCM gekeurd disselslot, HD camera, diamond velgen, een losse zadelkamer etc. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden.